Project DUW

Project “PUSH” translated into Dutch by Maria in the Netherlands

Project Push

Project DUW

Belangrijke mededeling – Dit is tijd gevoelig materiaal.

This Event will take place on

September 20th, 2013 at 7:00 P.M in “your” time zone

Lichtwerkers en andere goede mensen praten vaak over hoe gefrustreerd ze zijn, sommigen zijn boos en sommigen zijn erg verdrietig over wat ze zouden willen doen  om deze planeet te helpen reinigen. Ze voelen zich gedwarsboomd. Ze willen iets doen om het Universum te helpen, om God te helpen in deze dagen van de laatste veldslag. Lichtwerkers zijn het dikwijls ook oneens met elkaar en zijn verwikkeld in andermans drama’s. Velen raken gewoon de weg kwijt. Ze geven het op. God vertelde ons onlangs  “Dat is volstrekt onaanvaardbaar”.  Op 25 juli 2013 om 21:30 op de vooravond van (Celest’s Walk-In Verjaardag) terwijl we een goede vriend op bezoek hadden uit Colorado, besloot God Celest een luide onverwachte boodschap te sturen. Dit is wat Hij zei. “Ik wil dat je Project DUW gaat maken”. Hij ging verder met uitleggen wat het is en waarom het MOET plaatsvinden.

“Project DUW” is de titel die Hij aan dit project heeft gegeven. Hij zei: “Wat Ik nu ga vertellen is waarom dit project een succes moet worden. De herfst-equinox van 22 september 2013 is het moment waarop alles  kritische massa zal bereiken. Om het voor de mensheid mogelijk te maken om een levensvorm te blijven die echt de bedoeling heeft zich te ontwikkelen, zullen specifieke acties die bepaalde reacties veroorzaken, MOETEN plaatsvinden. Vanwege de Universele Wet van Geen-Interferentie en Geen-Interventie moesten Wij een uitnodiging om jullie te helpen bij deze komende missie afwachten. Wijzelf, Ik spreek van Mijn Zelf en alle andere goddelijke wezens van buiten de Aarde, moeten ons houden aan Universele Wetten. Daarom vraag Ik Celest een missie, een project in gang te zetten, dat haar en David in staat zal stellen met het Collectieve Bewustzijn contact te maken. Dit Bewustzijn zal een nieuwe cyclus van grote veranderingen starten voor de Nieuwe Mensen en de Nieuwe Aarde. Omdat Celest gelijk instemde, net zoals David deed en onmiddellijk de uitnodiging stuurde aan ONS om met hen en de rest van het Collectieve Bewustzijn mee te doen, zullen Wij samen gelijk met jullie op werken. Samen kunnen en zullen We het verschil maken. De Schepper heeft een besluit genomen en dat is om de Sterrenzaden en Walk-Ins een kans te geven om samen te komen en de bestemming te vervullen, die voor hen is gekozen. Omdat WIJ allemaal zullen werken in een harmonieuze afstemming, zal een soort harmonische conversie plaatsvinden. Iedereen van Goddelijkheid zal hier deel van uitmaken. Dit omvat alle Meesters, de Boodschappers, Mijn Sterren Bewaarder Kinderen, Jezus, Maria, het Engelenrijk en alle anderen van het meest Almachtige ontwikkelde niveau zullen werken met iedereen, die zich aanmeldt om deel te nemen. Dit is een onderdeel van wat de missie inhoudt. “

“Het andere deel is wanneer jullie allemaal de instructies volgen gegeven door Celest en David over hoe de DUW moet doen. De gekozen datum van 20 september 2013 om 19:00 uur is wanneer PUSH moet beginnen. Als je jouw aandeel hebt voltooid, dan zal het Universum in actie komen en voor de rest zorgen. “

Celest en David – Deze DUW techniek is een Pleiadische methode die Celestial met zich mee bracht  toen ze Walked-In. We hebben het proces opgeschreven dat de bewegingen beschrijft die nodig zijn om de DUW uit te voeren en we hebben ze geplaatst aan het einde van dit schrijven. Aan degenen onder jullie die The Masters Messages hebben gevolgd evenals de boodschappen in de New Light Messages zullen zich bewust zijn dat de komende herfst equinox het omslagpunt is voor de Aarde en al haar bewoners. Wat nog rest van de ongeorganiseerde chaos op deze planeet moet worden veranderd in de georganiseerde chaos. Wat we allemaal zullen doen is een energetische beweging die zal worden gecombineerd met het meest briljante Licht dat jullie je ooit voor zou kunnen stellen. Het licht en bewegingen die je gebruikt moeten worden gevuld met de zuiverste intentie. Vanwege de intentie van God en de Schepper moeten hun wensen worden gerespecteerd. Jullie kunnen je eigen intentie van het bewustzijn ontwikkelen; denken over welke gevoelens, welke gedachten, welke energie je in het centrum van je intentie wilt zetten als je met ons werkt aan deze oefening. In het verleden zijn we zelf opgeroepen om bepaalde missies te ondernemen, die God ons gevraagd had om uit te voeren. Maar in die tijd moesten we dat alleen doen. Hij wachtte de rasterlijn kruising van de culminatie van energieën tijdens de herfst equinox af, die ons aan zou kunnen sluiten bij het Collectieve Bewustzijn, voordat hij de oproep kon doen aan jullie allen om samen te werken in eenheid. Nu is De Oproep uitgegaan!

God vraagt ​​ons om dit voor jullie allemaal te posten, want jullie ZIJN echt een deel van het Collectieve Bewustzijn. Hij vroeg me tegen jullie te zeggen, “Het is tijd voor ieder van ons om het duister terug te duwen en het de Aarde weer op te eisen. Je moet dit niet doen uit woede of haat en niet om wraak te nemen. Als dit niet gebeurt uit liefde, zal alles voor niets zijn. Doe het niet voor de glorie en Ik verzoek je dringend om niet te denken in schadelijke termen. Wat Ik in wezen zou willen dat jullie doen is om een muur van mensen op bouwen door middel van het koppelen van hart, gedachten en Ziel. Daarbij zullen jullie in staat om iets te bereiken wat je onmogelijk alleen kan doen. Hoewel Ik heel goed weet dat velen van jullie hebben geprobeerd om dit eerder te doen, het was dan over het algemeen niet succesvol en duurde slechts korte momenten van de tijd. Wees duidelijk dat je aandacht is gericht op het terug duwen van het duister. En dan wanneer de aangewezen tijd komt, duw ze collectief  terug in het oneindige en laat het Universum het van daar overnemen. “

Opmerking. We moedigen elk van jullie aan om zo veel tijd te nemen als nodig is voor de datum en de tijd van de gebeurtenis om je energie op te laden en je gedachten zo veel mogelijk leeg te maken. Zorg ervoor dat je een aantal glazen water te drinkt gedurende 48 uur voordat dit gebeurt. God vertelde ons dat: ja, jullie kunnen deze techniek oefenen in je eigen in privé omgeving als je het eenmaal begrijpt en je je comfortabel voelt met de energie formaties. Denk na over wat je wilt toevoegen aan de gedachten die je zult projecteren en voel je goed over wat je gaat doen. Terwijl je de handbewegingen oefent, raden wij je aan een notitieboekje of tablet te nemen dat je onmogelijk kwijt kan raken en terwijl je je precies herinnert wat je wilt zeggen, schrijf het op. Denk niet dat je je alles wat je wilt zeggen zult herinneren, want dat is niet zo, dus schrijf het asjeblieft op. Vervolgens lees je het en lees je het opnieuw zo vaak als nodig is.

Niemand moet dit alleen doen, maar het moet deel uitmaken van een collectieve onderneming. Op deze manier zo zei God “zullen het de harten, de gedachten, de Zielen van mensen zijn van over Mijn hele wereld, die in staat zullen zijn om te helpen, want uiteindelijk hadden jullie gezegd dat je dat graag wilde“. Omdat dit wordt gepland voor 19:00 uur, betekent het 19:00 uur in je eigen tijd, ongeacht in welk land je woont. Dit zal uitmonden als een Alomtegenwoordig golf effect als het weergalmt over de hele wereld. Het feit dat het heelal zal klaar staan om alles op te pakken wat we van deze wereld werpen moet een ieder van jullie leiden naar een van nature goed gevoel, een gevoel dat er iets bereikt is. Het zal interessant zijn om te zien hoeveel Walk-ins en Sterrenkinderen uiteindelijk klaar staan om hun energie te steken waar hun waarheid ligt.

Carol Tyrell maakte op onze suggestie gedurende verscheidene uren tijdens haar bezoek aan ons en met gebruik van haar astrologische gegevens, een prachtige  uitgebreide maar eenvoudige uitleg van de energie van alle planeten, die op zullen treden gedurende de tijd van de equinox. Als je het leest, zelfs als je astrologie niet begrijpt, moet iedereen in staat zijn om de krachtige invloeden te zien die we allemaal ontvangen van de planeten zelf die zullen helpen in dit streven. Jullie zullen allen in staat om te voelen, dat je in werkelijkheid NIET alleen bent.

Neem contact op met de mensen die hebt op je Facebook, in je e-mail, je Skype-contacten, je telefonische contacten, etc. en stuur ze een link naar Project DUW. Je zult ze ongetwijfeld een herinnering moeten zenden als het evenement dichterbij komt. Als je websites hebt, zet de link er in. Schrijf de datum en tijd van DUW in je agenda. Je zult contact maken met de rest van het Collectieve Bewustzijn of je je er nu bewust van bent of niet. Er zal heel veel onbewuste telepathie aan het werk zijn. Je wilde verandering, je wilde er deel van uit maken en je wilde iets doen. Kies nu een kant, sta ​​in je waarheid want de tijd is nu. Zorg ervoor dat je dit uitprint.

God: “Dit is een goede methode om te doen wat je kan en het te leren aan anderen om te doen wat zij kunnen. Uiteindelijk zal het goed komen. Dit is de tijd waarvoor je je hebt voorbereid. “

Celest en David

Astrologisch perspectief van de Herfst Equinox 2013

De Maan en Uranus in Ram produceren opwindende snelle veranderingen die ons wakker maken uit de oude culturele conditionering, die ons in slavernij heeft gehouden als gevolg van onze groep waarneming (Mercurius), van wat wij geloven dat de realiteit is. We hebben een unieke kans om de sluier te doorboren. Het hogere en lagere bewustzijn werken samen, laten ons de Universele Waarheden (Jupiter) zien achter de illusies.

De zaden geplant in de jaren 1960 van sociale rechtvaardigheid, evolutionair bewustzijn, de waarheid van liefde en vrede (toen Uranus en Pluto voor het laatst samenkwamen) vormen voor ons op dit punt in de tijd een uitdaging om in de praktijk te brengen, waar we de mond van vol hebben. De tijd voor de retoriek is voorbij. Hoe creëren we de volgende fase van de evolutie? De duistere schaduw kant moet erkend worden losgelaten, samen met onze eigen verantwoordelijkheid voor het toestaan ​​van de voortzetting ervan. We hebben de kans gekregen om onze macht te gebruiken om uit te bannen dat wat niet ons langer dient, samen met de kracht om de duistere (Saturnus-Pluto) terug te duwen. De indrukwekkende verbinding van Neptunus in Vissen en Jupiter in Kreeft steunt ons door een diepe emotionele band, samen met de uitgebreide ondersteuning van hogere leiding in de richting van het realiseren van de oneindige mogelijkheden in de toekomst, die  worden gecreëerd door de kracht van onze samenwerking.

Carol Tyrell Full Moon Magic / www.awakenedhearts.com

DUW Techniek

Zorg ervoor alle mobiele telefoons etc. uit te schakelen als je bezig bent met werken aan jouw aandeel van de DUW. Je wilt geen enkele afleiding te hebben.

Stap ėėn

Je gedachten moeten volstrekt helder en gericht te zijn. Je kunt zitten of staan, hoewel we zouden suggereren te gaan staan ​​omdat de energie dan sneller stijgt. Het maakt niet uit of je ogen open of gesloten zijn. Tijdens de procedure hoef je niets anders te doen dan langzaam en gelijkmatig te ademen. Houd een goed glas drinkwater in de buurt en als je het hebt, doe een heel klein beetje zeezout – maar alleen zeezout –onder je tong ongeveer 2 minuten voordat je begint. Als je een speciaal gebed of je eigen Heilige Mantra gebruikt voordat je in meditatie gaat of je eigen vorm van contact met de Goddelijkheid, zeg dat nadat je het zeezout hebt genomen. Dit zal je helpen bij het opstijgen en het samenvloeien met je Ziel Zelf en het functioneert als het schoon maken van je energie. Bij het staan ​​raden wij blote voeten aan en zet je voeten een beetje uit elkaar. Ja, je kan dit buiten te doen, maar we raden het je aan het binnen te doen voor wat meer privacy.

Stap twee – Leer de techniek.

Houd je rechter en linker hand uit voor je met de handpalmen naar elkaar toe en de ellebogen gebogen en ontspannen. Ga nu gelijktijdig kleine cirkels maken met elke hand, zodat de handen nog steeds dicht bij elkaar, handpalmen open en vingers gespreid en denk aan de gedachte verzamelen, verzamelen, verzamelen. Slechts drie keer. Je laat je handen cirkels maken in tegengestelde richting, de rechter naar rechts, de linker naar links, tegelijk alsof je voor je twee aparte vortexen maakt. Wat je letterlijk doet is Super Bewuste energie uit de hogere dimensies trekken en het magnetiseren naar jezelf.

Zodra je de energie hebt verzameld, maar vergeet niet dat het alleen nodig is om die beweging drie keer uit te voeren, ga dan naar de volgende stap.

Plaats nu de palmen van je handen van je af met je armen gestrekt naar voren met je armen en handen uit elkaar geplaatst, zoals je zou doen als je probeert om iemand van je af te duwen. De vingers mogen niet dicht bij elkaar zijn, ze moeten worden gespreid.

Dan breng je je armen recht omhoog in een opwaartse beweging, zodat ze iets hoger zijn dan de bovenkant van je hoofd. Breng vervolgens je armen naar beneden in een cirkelvormige beweging alsof je de contouren volgt van een volle maan. Linker arm gaat links, rechterarm naar rechts, beide tegelijk. Breng je armen naar beneden nog steeds in die volle maan cirkelvormige positie totdat je handen elkaar bijna raken. Je handpalmen moeten tegenover elkaar zijn en je vingers nog steeds gespreid uit elkaar alsof je een cirkel rond maakt of klaar bent om iets op te rapen. Op dit punt zijn je armen en handen op een natuurlijke manier naar beneden geplaatst, terwijl je toch de cirkel afrondt. Je zou nu moeten staan ​​in een rechtopstaande positie met je handen naar elkaar, ergens ter hoogte van of in de buurt van je lies, afhankelijk van hoe lang of kort je bent.

Nu begin je langzaam om je handen omhoog te tillen met de palmen nog steeds tegenover elkaar, maar niet rakend. Breng ze tot op ongeveer borsthoogte en draai dan langzaam je handpalmen naar buiten en strek je armen uit in een besliste beweging, alsof je iemand of iets van je af duwt. Als je het stralende Witte Licht niet ziet als je je procedure uitvoert, visualiseer het dan. Velen hebben de mogelijkheid om het te zien, maar niet iedereen. Dit is wanneer je onmiddellijk begint om non-verbaal of verbaal, je bedoelingen uit te spreken, alles wat je hebt opgeschreven en waarschijnlijk uit je hoofd hebt geleerd dat je wilt zeggen. Iedereen moet zijn eigen woorden te kiezen. Op deze manier smelt energie samen met energie, zodat alles wat je uitspreekt, de energetische vorm van die gedachten wordt die een verbinding maakt met de matrix van dit deel van de procedure. En dit deel van de procedure maakt ook een verbinding tussen alle Goddelijkheid en je gedachten en je daden.

Wanneer je voelt dat je tevreden bent, dat je de duistere energie hebt weggeduwd zodat het Universum het op kan pakken – dit moet echt niet meer dan ongeveer vijf minuten duren – schud je je polsen krachtig om die energetische verbinding te verbreken, zodat je niet oververmoeid wordt. Denk er aan, dat God en alle andere Wezens waarover God sprak je zullen vergezellen en ook meehelpen met de duw. Het moet een beweging van het Collectieve Bewustzijn zijn. Sommige mensen kunnen werkelijk de aanwezigheid van het Goddelijke voelen, als ze dit doen. Sommigen van jullie kunnen duizelig worden en het gevoel hebben dat je ofwel van de planeet af bent of boven haar uit bent gestegen. Velen van jullie zullen merken dat ze zich heel emotioneel voelen en het gevoel hebben alsof ze zouden willen huilen. Anderen zullen het gevoel hebben alsof ze tijdelijk uit hun fysiek lichaam zijn. In feite zullen velen van jullie buiten je fysieke lichaam zijn… maar je moet toch weer terug komen.

In de meest elementaire zin, is deze hoogontwikkelde energieke beweging waar je mee bezig was een proces van het verzamelen van energie en vervolgens los te laten. In de neerwaartse spiraal van je armen verzamel je energie, wanneer je je armen omhoog brengt, til je in wezen de energie op als een gewichtheffer. Dan wanneer je je armen duwt in de beweging naar buiten, laat je die energie los in een aangewezen richting waar het in die aangewezen richting wordt het opvangen. Die opvang gebeurt door het Universum.

Wat de meeste van jullie in staat moeten zijn om te beseffen op dit punt is dat tijdens deze techniek, in het bijzonder wanneer je de energie omhoog trekt, dat je  sterk geladen energetische deeltjes van Spirituele energie uit al je chakra’s trekt. Het chakra systeem zal de totaliteit van zijn energie uitbreiden, dus op die manier alle energie die je nu Creëert vergroten. Denk er aan dat je gedachten een vitaal onderdeel zijn van die nieuwe energie. Een synchroniciteit wordt geboren bij het op een lijn komen van alle anderen die de duw-procedure gebruiken.

Op deze manier, doordat wij allemaal dit doen op hetzelfde moment en door het hebben van de zuiverste intentie en te reageren op DE OPROEP, zal het Collectieve Bewustzijn als een verenigde kracht een zeer zware klap toedienen aan het duister. Allen van Goddelijkheid functioneren als een Collectief Bewustzijn op een zeer hoog niveau en bestaan in een constante toestand van georganiseerde chaos. Dat doe jij nu ook. Je hebt een staat van genade bereikt, EEN die je nooit zal verlaten.

Dit is wat we aan het doen zijn … kunnen we rekenen op jouw steun? Nu zegt God, “We moeten een kracht zijn om rekening mee te houden”. Alleen al de aantallen mensen en jullie gedachten zullen inderdaad een verschil maken.

Zorg ervoor dat je deze website (www.awakenedhearts.com en www.denieuwemensen.nl ) op 18 september 2013  controleert  voor eventuele updates of aanvullende opmerkingen van ons.

Salude … Celest en David

Project PUSH / www.awakenedhearts.com

.


Posted

in

by

Tags: